APPSolute logo
Kövess minket facebook-on!Kövess minket facebook-on!

Az új Apple In-Ear fülhallgató tökéletesen együttműködik az új Macbook-okkal!

 • english
 • hungarian

Szülinapomra úgy döntöttem, hogy meglepem magam az Apple új fülhallgatójával, ami az ígéretek szerint végre normális hangminőséget produkál és nem az a gagyi fajta, amit az iPodok mellé adnak, mert azoknak a minősége kritikán aluli. Eddigi tapasztalataim alapján kényelmes és jól szól és kizárja a legtöbb külső zajt. Később esetleg majd készítek egy minden részletre kiterjedő tesztet, amit majd publikálni fogok. Egyelőre másról fog ez a bejegyzés szólni, a mai nap felfedezéséről 🙂

In-Ear fülhallgató szereti a Unibody Macbook Pro-t

Fotó: ©Apple.

Ami nem más, minthogy ez a fülhallgató a rajta található a rajta található távirányító gombokkal képes kezelni az iTunes-t vagy akár más programokat, ha az új Unibody Macbook-ba vagy Macbook Pro-ba dugjuk bele. Működik a mikrofonja is, a hangerőszabályozó gombok a rendszerhangerőt szabályozzák. Egy szóval elsőre meg is lepődtem, hogy az Apple tényleg mindenre gondolt, de tulajdonképpen mindenhol ez lenne a normális. Simán lehet, hogy a régebbi modellekkel is így együttműködik, nem próbáltam még ki.

Apróságok, mégis megkönnyítik az ember életét. Azt sajnálom, hogy a hangerőgombok nem működnek egyelőre az iPhone-nal. Nekem úgy tűnik, hogy szoftver kérdése megoldani ezt a gondot, a régi iPhone fülesen is négypólusú a csatlakozó, ezen is.


8 hozzászólás

 • Mondjuk fülhallgatóval használva a Mac-et nem tudsz olyan távol kerülni a géptől, hogy ezeket a funkciókat, mint hangerő szabályozás és mikrofon használata ne tudnád a megszokott módon használni, így értelme talán nem sok van, de valóban jó érzéssel tölti el az egyszeri Mac-felhasználót a tudat, hogy kedvenc kütyügyártója figyel a részletekre.

 • Ez mondjuk teljesen így van 🙂 Könnyebb megnyomni a billentyűzeten a vezérlőgombokat, mint a vezetéken keresgélni a gombokat 🙂

 • iPhone-nal együttműködik?

 • Azt sajnálom, hogy a hangerőgombok nem működnek egyelőre az iPhone-nal. Nekem úgy tűnik, hogy szoftver kérdése megoldani ezt a gondot, a régi iPhone fülesen is négypólusú a csatlakozó, ezen is.

  A hangerőgombokat leszámítva együttműködik az iPhone-okkal. Mikrofon, középső gomb megy.

 • Mekkora lenne már, ha kiderülne az új fülesről, hogy a felhelyezést követően hozzá tud férni a felhasználó energiatartalékaihoz, ezáltal képessé válva az iPodo/iPhone akkumulátorának töltésére. Ha délutánra kell néhány óra extra üzemidő, csak betolsz délben egy dupla adag milánóit, és meg is van oldva a dolog.

  Sci-Fi könyvből is megárt a sok! 🙂

 • Hol vetted?

  Én is ezzel leptem meg magamat Karácsonyra, írtam róla egy tesztet:
  http://apuka.qqriq.com/2009/01/ktutas-apple-iem-fejhallgat-teszt.html

 • I strictly recommend not to hold back until you earn big sum of money to order different goods! You should just take the loans or just consolidation loans and feel comfortable

Mit szólsz?