APPSolute logo
Kövess minket facebook-on!Kövess minket facebook-on!

iGO My Way for iPhone – 2G-re is?!

 • english
 • hungarian

Nem valószínű, hogy az első generációs iPhone-on (iPhone 2G) is működni fog az iGO, mindenesetre a Nav N Go a termék honlapján úgy tűnik, hogy nem igazán figyelt oda az apró grafikai részletekre: az iGO-t bemutató iPhone grafikájához ugyanis egy első generációs iPhone képét használták fel és abba vágták bele a képernyőképet a programról. Ez csak azért problémás, mert az első iPhone nem tartalmaz semmiféle GPS hardvert, tehát a program nem igazán fog tudni navigálni rajta 🙂 Honnan látszik mindez: A telefon körül a felső alumínium rész tisztán kivehető, az alsó fekete antennafedél is látszik – ezek egyértelműen az iPhone 2G sajátosságai, semelyik sincs az iPhone 3G-n, annak fehér vagy fekete, egybefüggő hátlapja van. Ezen kívül a régi iPhone-nak fekete mind a bekapcsoló és hangerőgombjai valamit a némítókapcsolója, míg a 3G-nek krómozott mind.

iGO My Way for iPhone 2G
Kattints a képre a nagyobb változat megtekintéséhez!

A képen tehát egyértelműen egy iPhone 2G-t láthatunk. Már csak az a kérdés, hogy csak egy bakiról lenne szó, vagy ténylegesen iPhone 2G-hez is elérhető lesz külső GPS vevő, hogy tudjuk használni a navigációt?


11 hozzászólás

 • Legalább jó tudni hogy jó előre elkezdték tervezni

 • P.S.: This is Photoshopdisasters for the Machead. ✌

 • Én úgy tudom, hogy amivel a szélvédőre lehet erősíteni, abban van egy plusz GPS vevő, ami erősíti a jelet, lehet hogy iPhone 2G esetében nem hogy erősíti, hanem GPS vevőként szolgál. Ki kell majd próbálni. 🙂

 • Valaki reszelhetne a 2G-hez Bluetooth GPS szoftvert…

 • Hiszen lehet rendelni külső gps egységet,ami müködik iphone 2g-vel és ipod touch-csal egyaránt.
  Csak az a baj ,hogy csak amerikából lehet rendelni: http://www.orangegadgets.com/

 • Hello

  Mindenki nekem van egy ipod tach-om és az a gáz miota feraktam rá a 3.0 azota egyszerüen nem müködki a gps vevő.
  szerintetek mi a gáz?
  e-mail-t légyszi

 • Semelyik iPod touch sem tartalmaz GPS vevőt, nem tudom miből gondoltad, hogy csak a 3.0 után nem működött 🙂

 • Tisztelt andris

  Abbol gondoltam hogy van benne mivel az apple oldalán az van irva hogy van benn.
  Meg a menüben vagy egy olyan pont hogy localizetion service és az iphonomban is igy van irva a gps fejegység be kikapcsa.
  Plusz az angol forumoko írtál hogy nekik jól megy.

 • Mutass linket! 100%, hogy nincs benne gps vevő 🙁 A localization services pedig a vezetéknélküli hálózatok alapján mondja meg a közelítő helyedet.

 • Szövegértés. Idézek az általad linkelt oldalról:

  For iPod touch with Maps, the Maps application provides your approximate location using information based on your proximity to known Wi-Fi networks (when on and available). The more accurate the available information, the smaller the circle identifying your position on the map. The feature is not available in all areas. Known Wi-Fi networks are predominantly in urban areas. In order to provide your location, data is collected in a form that does not personally identify you. If you do not want such data collected, do not enable the feature. Not enabling the feature will not impact the functionality of your iPod touch.

Mit szólsz?